Spandoeken

Product vergelijk (0)


Spandoek - enkelzijdig

Spandoek - enkelzijdig

Druktechniek: Digital print Bedrukking: Enkelzijdig full colour Online uw spandoek laten bedrukken Eenvoudig online spandoeken bestellen en..

€ 36,95 Excl. BTW: € 30,54

Spandoek - enkelzijdig liggend

Spandoek - enkelzijdig liggend

Druktechniek: Digital print Bedrukking: Enkelzijdig full colour Online spandoek bestellen Bij ons kunt u voordelig online spandoeken laten ..

€ 36,95 Excl. BTW: € 30,54

Spandoek - dubbelzijdig

Spandoek - dubbelzijdig

Druktechniek: Digital print Bedrukking: Dubbelzijdig full colour Dubbelzijdig spandoek laten bedrukken Wij bedrukken uw spandoek dubbelzijd..

€ 48,95 Excl. BTW: € 40,45

Spandoek - dubbelzijdig liggend

Spandoek - dubbelzijdig liggend

Druktechniek: Digital print Bedrukking: Dubbelzijdig full colour Spandoek bedrukken aan 2 kanten Bij AutoBeletteringXL kunt u een spandoek ..

€ 48,95 Excl. BTW: € 40,45

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

De beste kwaliteit spandoeken!

Spandoeken zijn breed inzetbaar in uw visuele communicatie. Voor diverse toepassingen en maten zijn verschillende materialen beschikbaar met de passende uitstraling en eigenschappen. Voor een klein spandoek tot een meter of 2 breed wordt vaak zeildoek gebruikt, ook wel frontlit of bisonyl genoemd. Dit is een enkelzijdig te bedrukken materiaal dat met behulp van ringen en elastiek in een frame gespannen kan worden.

Voor binnentoepassingen is dit ook in grotere maten prima geschikt. Voor grote buitendoeken die meer wind vangen wordt meshdoek aangeraden. Dit is een doek met gaatjes waar de wind geen vat op krijgt zodat het minder snel stuk zal waaien. Een zeil kan geplaatst worden in een buizenframe tegen een gevel of vrijstaand in het veld. Het is mogelijk om een tunnelzoom te maken en het doek vrij hangend te plaatsen. Ook voor dubbelzijdig bedrukken zijn materialen beschikbaar. Neem contact met ons op voor advies en mogelijke oplossingen voor uw situatie.