• Stel het product samen
• Kies indien mogelijk de gewenste levertijd

Vanaf € 97,70 per stuk.
Druktechniek: Digital print.
Formaat: 1200 x 2000 mm.
Aan te leveren formaat: 1206 x 2006 mm (3mm afloop).
Bedrukking: Enkelzijdig full colour.

Roll-up banner Large 120 x 200 cm
Extra grote mobiele roll-up systeem, eenvoudig op te zetten en eenvoudig te vervoeren in de bijgeleverde draagtas. Alle roll-up banners bedrukken wij full colour op de hoogst haalbare resolutie. Ideaal voor presentaties, beurzen of evenementen. Heeft u snel uw roll-up banner nodig? Kies dan voor 'SPOED-levering' en wij drukken uw rollup banner binnen 24 uur.

Specificaties:

440g - Bisonyl zeildoek mat
Geschikt voor actiematig gebruik. Vochtbestendig en eenvoudig schoon te maken. Te bedrukken in elke gewenste full colour opdruk.

190g - Polyester Roll-up film
De satijnen coating zorgt voor een unieke hoogwaardige kleurweergave en geeft het materiaal een ongekende fotografische kwaliteit. Met ondoorzichtig, grijze rug met speciale antistatische rugzijde. Uitermate geschikt voor het printen van foto's van hoge kwaliteit voor indoor gebruik.

Roll up banner cassette:

Budget systeem
De goedkoopste roll-up banner met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding! Voorzien van klemprofiel aan de bovenzijde. Met dubbele draaivoet en wordt geleverd in stevige draagtas.

Premium systeem
Stijlvolle roll-up banner waarbij de print eenvoudig en snel zijn te wisselen middels de klemprofielen aan bovenzijde en in de rol. Uitschuifbare stok en wordt geleverd in stevige draagtas.

Luxe systeem (verwisselbaar)
Absolute topkwaliteit onder de roll-up banners! Geschikt voor de professionele gebruiker. Prints zijn heel eenvoudig te verwisselen dmv klemprofiel aan bovenzijde en in de rol. Wordt geleverd in een luxe koffer.

De verwachte levertijd geldt indien alle bestanden zijn aangeleverd, goedgekeurd en de betaling is voldaan voor 13:00 uur.

Roll-up banner - Large - 120x200cm

  • € 119,95

  • Excl. BTW: € 99,13

Beschikbare opties:


VoorbeeldNaam

Sleep bestanden hierheen


  • € 119,95

  • Excl. BTW: € 99,13

Tags: Roll-up banner, Roll-up banners, Roll up banner, Roll up banners, roll-up display