Proefprints

Product vergelijk (0)


Proefprint

Proefprint

Proefdruk laten maken? Bij AutoBeletteringXL staat service voorop! Bovendien krijgt u bij ons een 100% tevredenheidsgarantie! Niet goed, gel..

€ 5,00 Excl. BTW: € 4,13

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Vooraf proefdruk bestellen.

Bij AutoBeletteringXL staat service voorop! Bovendien krijgt u bij ons een 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug! Een tevreden klant is voor ons iemand die krijgt wat hij of zij verwacht. Om hiervoor in aanmerking te komen bieden wij de volgende oplossing:

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u eerst een digitale proefdruk wilt zien en/of een fysieke proefdruk wilt ontvangen. Voordat de bestelling in druk gaat krijgt u dan de gewenste proefdruk ter controle. Deze kunnen wij naar u opsturen of u kunt de proefprint bij ons komen bekijken. Het is belangrijk dat u hiervoor voldoende tijd reserveert.

Pas nadat wij uw goedkeuring ontvangen, nemen wij de gehele order in productie en gaat de gewenste levertijd in werking. Bent u niet tevreden met de ontvangen proefdruk dan zorgen wij voor een passende oplossing of storten we uw geld terug.

Als u door tijdsdruk afziet van de mogelijkheid om een proefdruk te laten maken, ligt elk risico op fouten en eventuele teleurstellingen bij u. Dit betreft ook tekstverschuivingen, lettertype fouten, kleurafwijkingen en afwerking, u kunt dan geen gebruik meer maken van de niet goed, geld terug regeling. Uw opdracht wordt pas uitgevoerd na expliciete goedkeuring van de proefprint. Controleer deze proefprint dan ook zorgvuldig.